Om Naturkompagniet

Hvem er vi?

Naturkompagniet er et lille familieprojekt, som ligger på privat adressen lige midt i skov og landdistriktet Sibirien – mellem Hundstrup og Stenstrup på Sydfyn. Find os også i online kataloget Aktive oplevelser i Det Sydynske Øhav

Det hele startede med at vi fik et par islandske heste til egen fornøjelse i foråret 2012. Samtidig anskaffede Kristian sig et savværk – og så var grunden lagt til Naturkompagniet. Efteråret 2013 startede vi så småt med vores turridning for gæster i vores dejlige “baghave” – Brahetrolleborg Skoven.

 

Lidt mere om os…

Kristian – Heste-mand med fortid hos bl.a. Gardehusar regimentet i sine unge år. Har selv haft hest af flere omgange. Har redet Stockhorses i Australien og islændere i USA – det var her fascinationen af den lille stærke nordiske hest startede. Kristian har desuden en bred viden om den vilde naturs dyreliv og er, ud over ride-guide på de fleste ture, også en rigtig god naturguide.

Kristian er uddannet tømrer og lærer og arbejder, ud over i Naturkompagniet, på AOF Center Fyn

 

 

 

 

 

Brit – har redet i en del år. Hun hjælper med opsadling, håndtering og klargøring til turene. Hun rider med, som hjælper på ture med begyndere/uøvede eller er guide på ture for øvede ryttere. Det er desuden Brit der sørger for lækker forplejning på de længere ture.

Brit er i øvrigt uddannet lærer og arbejder på friskole.

 

 

 

 

 

 

Agnes – er 17 år  og familiens yngste og mest passionerede heste-ven, og rytter. Agnes startede med at ride som 7-årig, på rideskole. Da vi besluttede at få hest hjemme – den første islænder – var det ikke mindst for hendes skyld. Det har altid være en stor glæde for Agnes at skifte ridehus ud med skønne oplevelser i skoven på sin islænder. Agnes er næsten altid med som hjælper, både før, under og efter rideturene. Hendes opmærksomhed, gæstfrihed og omsorg er ofte til stor glæde for vores yngre gæster. Agnes står i øvrigt oftest for trække-turene med dem som ikke selv kan ride endnu.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPocketEmail