Overnatning på Høhotel

Høhotel – overnatning og forplejning for rytter og hest..

Vi tilbyder foruden turridning også overnatning på vores Høhotel, i perioden April-Oktober. Hestene overnatter på vores folde, der omkranser ejendommen. Fra Høhotellet er der direkte adgang til Brahetrolleborgs skove og Riderute Sydfyn. Man undgår derfor helt asfaltvej og kan starte sin tur direkte fra gårdspladsen.

Overnatning

Vi er fleksible og gør vores bedste for at arrangere gode ophold for vores gæster. Forholdene er ikke luksuriøse, men vi sætter bekvemmelighed, hygge og tæt på naturen i højsæde. Forhold omkring stråfoder, transport og andet kan arrangeres. Info vedrørende priser – se nærmere under fanen priser.

Hytten  – Kristiansborg

Anneks – Herberget

Glamping Telt – Udgård

Overnatningen foregår i anneks med plads til 2-4 personer, hvor der også er plads til at spise m.m. I vores lille hytte med soveplads til 1-2 personer, eller i vores nye Glamping Telt med 2 sovepladser og udsigt over markerne. Man kan vælge at leje linned – eller medbringe sit eget.

Forplejning

Morgenmad

Faciliteter

Der er mulighed for tilkøb af morgenmad, samt smør-selv-madpakke til rideturen. Man kan også selv lave et let måltid i køkkenvognen, hvor der også er køleskab til opbevaring af egne madvarer, samt diverse gryder og service. Her er også viskestykker, opvaskemiddel mm + gratis te og kaffe.

Vildmarksbad

Har man lyst til lidt “Natur wellness” efter dagens ridetur, tænder vi gerne op under vildmarksbadet eller i vores brændefyret sauna (billede kommer snart). Begge er for min. 2 personer og max 5.

Brug af bålplads, brænde og bålgryder er også muligt.