Overnatning på Høhotel

Høhotel – overnatning og forplejning for rytter og hest..

Vi tilbyder foruden turridning også overnatning på vores Høhotel, i perioden April-Oktober. Hestene overnatter på vores folde, der omkranser ejendommen. Fra Høhotellet er der direkte adgang til Brahetrolleborgs skove og Riderute Sydfyn. Man undgår derfor helt asfaltvej og kan starte sin tur direkte fra gårdspladsen.

 

Overnatning

Vi er fleksible og gør vores bedste for at arrangere gode ophold for vores gæster. Forholdene er ikke luxuriøse, men vi sætter bekvemmelighed, hygge og tæt på naturen i højsæde. Forhold omkring stråfoder, transport og andet kan arrangeres. Info vedrørende priser – se nærmere under fanen priser.

Overnatningen foregår i anneks med plads til 2-4 personer, hvor der også er plads til at spise m.m. – eller i vores lille hytte med soveplads til 1-2 personer. Man kan vælge at leje linned – eller medbringe sit eget.

 

Forplejning

Der er mulighed for tilkøb af måltider – morgen og aften, samt smør-selv-madpakke til rideturen. Mand kan spise inde i køkkenvognen, hvor der også er køleskab til opbevaring af egne madvarer og mulighed for at lave kaffe og te – eller man kan spise ude i haven med udsigt over foldene.

Har man lyst til lidt “Natur wellness” efter dagens ridetur, tænder vi gerne op under vildmarksbadet (min 2 personer). Brug af bålplads, brænde og bålgryder er også muligt.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestPocketEmail