Overnatning på Høhotel

Vi tilbyder foruden turridning også overnatning på vores Høhotel. Hestene overnatter på vores folde, der omkranser ejendommen. Fra Høhotellet er der direkte adgang til Brahetrolleborgs skove og Riderute Sydfyn. Man undgår derfor helt asfaltvej og kan starte sin tur direkte fra gårdspladsen.

Har man lyst til lidt “Natur wellness” efter dagens ridetur, tænder vi gerne op under vildmarksbadet. (min 2 personer) Brug af bålplads, brænde og bålgryder er også muligt

 

 

Overnatningen foregår i anneks med plads til 2-4 personer, hvor der også er plads til at spise mm. – eller i vores lille hytte med soveplads til 1-2 personer. Man kan vælge at leje linned – eller medbringe sit eget

Der er mulighed for tilkøb af måltider – morgen og aften, samt smør-selv-madpakke til rideturen. Mand kan spise inde i køkkenvognen, hvor der også er køleskab til opbevaring af egne madvarer og mulighed for at lave kaffe og te – eller man kan spise ude i haven med udsigt over foldene.

Vi er fleksible og vil gøre vores bedste for at arrangere gode ophold for vores gæster. Forholdene er ikke luxuriøse, men vi sætter bekvemmelighed og hygge – tæt på naturen i højsæde. Forhold omkring stråfoder, transport og andet kan arrangeres. Info vedrørende priser – se nærmere under fanen “priser”

FacebookTwitterGoogle+PinterestPocketEmail